A következő Devils Halloween Show időpontja és helyszíne: 2023. november 4., Budapest

Ha november eleje, akkor jön a Devils Halloween Show. A rémségek éjszakája ismét Óbudára érkezik. A hivatalos dátumhoz képest később, de ez is már a hagyomány része… 11. alkalommal, és még mindig van benne tartalék.

Komoly külsőségekkel, elképesztő hangulattal és látványvilággal, Rémkoncerttel és fenséges ízekkel várjuk a klubházunkban a vendégeket.

A hely általában megtelik (most +50m2 jön hozzá!), és kimondhatjuk, a többség valamilyen szinten beöltözve érkezik. És csinál magából hülyét útközben, ugyanis érdekes jelenség egy zombi az autó volánja mögött.

Mindig van sok érdekesség. Köztük náci zombi, összeégett ápolónő, ördög minden mennyiségben, sőt, maga a Halál is megérkezett, a kaszájával egyetemben. És komplett szerzetes csapatok próbálják felvenni a harcot a jó oldalon – miközben ők is elég gyanúsak.

A Halál a kaszával egyszer meg is nyerte a legjobbnak járó díjat, és azóta is sokakban merül fel, vajon lehet, hogy tényleg maga a Halál volt, csak annyira jól szórakozott, hogy nem kezdett el dolgozni…

A buli meghívásos. De ha úgy érzed, itt a helyed, és el szeretnél jönni, küldj egy emailt… mail@devilsmc.hu